Rippikoululaisille

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran

Rippikoulu on evankelisluterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Voit käydä rippikoulun ryhmässä tai yksityisesti, leiri-, päivä- tai iltarippikoulussa. Jos pidät liikunnasta, voit mennä liikuntapainotteiseen rippikouluun tai vaikkapa vaellusriparille. Vaikka rippikouluja on monenlaisia, voidaan rippikoulu aina tiivistää kolmeen sanaan: elämä, usko ja rukous.

Merimaskun seurakunnan rippikoulu 2019

Rippikoulu jatkuu:

Ma 17.6. klo 10 - 14

Merimaskun srkkodilla. Opiskellaan. Ulkoläksyt tentitään. Oppikirja ja vihko mukaan.

Ti 18.6. Klo 10-14

Opiskelu jatkuu srkkodilla.

Tervetuloa

Lisätietoja kirkkoherra Markku

Ei ihan viimevuotinen rippikuva

Konfirmaatioharjoitus pe 28.6. klo 13-14 kirkossa ja
Konfirmaatio su 30.6. klo 10 ( huom ! uusi aika)

Rippikoulu päättyy konfirmaatioon

Rippikoulu huipentuu kirkossa pidettävään konfirmaatioon, jossa riparilaiset yhdessä pääsevät ensimmäisen kerran ehtoolliselle. Lue lisää konfirmaatiosta ja rippijuhlien järjestämisestä.