Rippikoululaisille

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran

Rippikoulu on evankelisluterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Voit käydä rippikoulun ryhmässä tai yksityisesti, leiri-, päivä- tai iltarippikoulussa. Jos pidät liikunnasta, voit mennä liikuntapainotteiseen rippikouluun tai vaikkapa vaellusriparille. Vaikka rippikouluja on monenlaisia, voidaan rippikoulu aina tiivistää kolmeen sanaan: elämä, usko ja rukous.

MERIMASKUN SEURAKUNNAN RIPPIKOULU 2021

Lokakuun (2020) alussa on ensimmäinen, lähinnä informatiivinen kokoontuminen seurakuntakodilla.

Talvikaudella 2021 on muutama lähiopetusjakso. Pääsiäistä ennen kokoonnumme opiskelemaan lauantaina ja osallistumme yhdessä seuraavan sunnuntain messuun. Kevään mittaan on pari iltakokoontumista eri teemoin.

Kesällä 2021 on intensiivijakso Merimaskun seurakuntakodilla  ma 31.5.- su 6.6.2021.Työskentelemme ma-pe klo 10-15. Tähän jaksoon sisältyy myös päiväretkiä.

Konfirmaatiota juhlitaan Merimaskun kirkossa su 6.6.2021 klo 10

kts tästä Rippikoulukirje 2021

Tulosta tästä ilmoittautumislomake

Tänä vuonna järjestämme takuuvarmasti iloisemman rippikoulun

Konfirmaatioharjoitus 5.6.2021

Konfirmaatio 6.6.2021

Rippikoulu päättyy konfirmaatioon

Rippikoulu huipentuu kirkossa pidettävään konfirmaatioon, jossa riparilaiset yhdessä pääsevät ensimmäisen kerran ehtoolliselle. Lue lisää konfirmaatiosta ja rippijuhlien järjestämisestä.