Rippikoululaisille

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran

Rippikoulu on evankelisluterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Voit käydä rippikoulun ryhmässä tai yksityisesti, leiri-, päivä- tai iltarippikoulussa. Jos pidät liikunnasta, voit mennä liikuntapainotteiseen rippikouluun tai vaikkapa vaellusriparille. Vaikka rippikouluja on monenlaisia, voidaan rippikoulu aina tiivistää kolmeen sanaan: elämä, usko ja rukous.

MERIMASKUN SEURAKUNNAN RIPPIKOULU

Ensimmäinen tapaaminen ja rippikouluinfo 28.11.2021 Merimaskun kirkossa, missä on jumalapalvelus klo 10 ja infotilaisuus n. klo 11.

Kevätkaudella on muutama iltakokoontuminen ja yksi viikonloppu, joista ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin.

Rippikoulun päiväkoulujakso on 6.6.-10.6.2022 seurakuntakodilla päivittäin klo 10-15. Opetusta, vierailijoita ja mahdollisesti pieniä retkiä lähiseudulle, jolloin kellonajat saattavat vaihdella.

Konfirmaatioharjoitus on lauantaina 11.6. ja konfirmaatio su 12.6.2022 klo 12.

Merimaskun seurakunnan työntekijät esittäytyvät

Hilpeä meno jatkuu myös tänä vuonna !

Rippikoulu päättyy konfirmaatioon

Rippikoulu huipentuu kirkossa pidettävään konfirmaatioon, jossa riparilaiset yhdessä pääsevät ensimmäisen kerran ehtoolliselle. Lue lisää konfirmaatiosta ja rippijuhlien järjestämisestä.