Rippikoululaisille

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran

Rippikoulu on evankelisluterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Voit käydä rippikoulun ryhmässä tai yksityisesti, leiri-, päivä- tai iltarippikoulussa. Jos pidät liikunnasta, voit mennä liikuntapainotteiseen rippikouluun tai vaikkapa vaellusriparille. Vaikka rippikouluja on monenlaisia, voidaan rippikoulu aina tiivistää kolmeen sanaan: elämä, usko ja rukous.

MERIMASKUN SEURAKUNNAN RIPPIKOULU

Rippikoulun päiväkoulujakso on 6.6.-10.6.2022 seurakuntakodilla päivittäin klo 10-15. Opetusta, vierailijoita ja mahdollisesti pieniä retkiä lähiseudulle, jolloin kellonajat saattavat vaihdella.

Konfirmaatio su 12.6.2022 klo 10.

Aihe Vl:

Hei! Tiedoksi rippikoulu kokoontumisista:

Seuraava kokoontuminen ti 10.5. klo 18.00 seurakuntakodilla. Viikonloppu 14-15.5. peruttu. Muistuksena seurakunnan tilaisuuksiin osallistumisista. Keskiviikkona 13.4. klo 18.00 on mahdollisuus tulla kuuntelemaan  Virsijazzia Merimaskun kirkoon.   Kiirastorstaina 14.4. klo 19.00 voit osallistua myös iltakirkkoon tai vaihtoehtona sunnuntaina aamulla
pääsiäismessuun 17.4.  klo 10.00.

Terveisin: Markku pappi ja Katja diakoni
jos kysyttävää niin voit soittaa p.040 130 8392
tai 040 130 8391

Kirkkokäyntiohjeet:

Näin säilyy kirkkorauha:
•    Ollaan ajoissa : 10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua
•    Kännykkä laitetaan off- asentoon
•    Annamme kirkkovieraille keskittymisrauhan : ei häiritä millään tavalla

Merimaskun seurakunnan työntekijät esittäytyvät

Hilpeä meno jatkuu myös tänä vuonna !

Rippikoulu päättyy konfirmaatioon

Rippikoulu huipentuu kirkossa pidettävään konfirmaatioon, jossa riparilaiset yhdessä pääsevät ensimmäisen kerran ehtoolliselle. Lue lisää konfirmaatiosta ja rippijuhlien järjestämisestä.