Rippikoululaisille

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran

Rippikoulu on evankelisluterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Voit käydä rippikoulun ryhmässä tai yksityisesti, leiri-, päivä- tai iltarippikoulussa. Jos pidät liikunnasta, voit mennä liikuntapainotteiseen rippikouluun tai vaikkapa vaellusriparille. Vaikka rippikouluja on monenlaisia, voidaan rippikoulu aina tiivistää kolmeen sanaan: elämä, usko ja rukous.

Merimaskun seurakunnan rippikoulu 2020

Merimaskun seurakunta lähettää rippikouluikäisille info - ja ilmoittautumiskirjeen syyskuun aikana postitse kotiin. Tarkkaile postiasi. Jos kirjettä ei ole tullut 15.10. mennessä, sen voi noutaa srk:n virastolta Kukolaistentie 36.

Kutsu rippikouluun ja muutakin infoa tästä linkistä

Ilmoittautumislomake (pdf)  Ilmoittautumislomake (docx)

(lomakkeen voi myös skannata sähköpostiin, ja lähettää tänne markku.ahlstrand@evl.fi)

Tervetuloa

Lisätietoja kirkkoherra Markku

Ei ihan viimevuotinen rippikuva

Konfirmaatioharjoitus
Konfirmaatio

Rippikoulu päättyy konfirmaatioon

Rippikoulu huipentuu kirkossa pidettävään konfirmaatioon, jossa riparilaiset yhdessä pääsevät ensimmäisen kerran ehtoolliselle. Lue lisää konfirmaatiosta ja rippijuhlien järjestämisestä.