Rippikoululaisille

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran

Rippikoulu on evankelisluterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Voit käydä rippikoulun ryhmässä tai yksityisesti, leiri-, päivä- tai iltarippikoulussa. Jos pidät liikunnasta, voit mennä liikuntapainotteiseen rippikouluun tai vaikkapa vaellusriparille. Vaikka rippikouluja on monenlaisia, voidaan rippikoulu aina tiivistää kolmeen sanaan: elämä, usko ja rukous.

Merimaskun seurakunnan rippikoulu 2019

Leirijakso 24.6.-28.6. Soiniemen leirikeskuksessa Naantalissa.

Lisätietoja kirkkoherra Markku ja diakoni Katja.

Ei ihan viimevuotinen rippikuva

Rippikoulu on tänäkin vuonna kolmijaksoinen:

A syksyjakso: Ke 14.11.2018 klo 18-19
B talvi-/kevätjakso:
oppitunnit : tarkentuu myöhemmin, viikonloppuopetus: tarkentuu myöhemmin
C kesällä kesäkuussa: ma 17.6. ja 18.6. päiväkoulua 2 päivää srk-kodilla klo 10-14,
ma 24.- pe 28.6.2019 kesän leirijakso   Soiniemen leirikeskuksessa

Rippikoulu päättyy konfirmaatioon

Rippikoulu huipentuu kirkossa pidettävään konfirmaatioon, jossa riparilaiset yhdessä pääsevät ensimmäisen kerran ehtoolliselle. Lue lisää konfirmaatiosta ja rippijuhlien järjestämisestä.