Lapsille ja lapsiperheille

Uutta toimintaa!

Lapsiparkki joka toinen keskiviikko 15.9. alkaen klo 14-16.30 Merimaskun seurakunnan päiväkerhotiloissa, Kukolaistentie 36. Mukana Merimaskun seurakunnan lapsityöntekijä Tiina Paavola. Ilmoittautumiset: ed. ti. klo 8-16, puh. 044 733 4506. Toiminta on maksutonta, ja se on tarkoitettu yli 10 kuukauden ikäisille alle kouluikäisille lapsille. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän koko riippuu ilmoittautuneiden lasten iästä.

____________________________________________

Perhekahvila kokoontuu maanantaisin 30.8.2021 lähtien klo 10-12 seurakuntatalolla, luvassa on ulkoilua, yhdessäoloa, leikkiä, mehua, kahvia ja keksejä.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin 31.8. lähtien klo 10-12 seurakuntatalolla, luvassa on pieni kynttilähetki, ohjattua toimintaa, leikkiä ja hiukan tuhdimpaa syötävää.

Terveisin Katja ja Tiina (040 1308394)

Tervetuloa mukaan!

kuva: Katja Sula

Pieni lapsi leikkii lattialla puisella junalla.

PÄIVÄKERHO

Päiväkerho ei toteudu vähäisten ilmoittautumisten vuoksi. Toiminta jatkuu perhekahvilana ja perhekerhona:
Perhekahvila kokoontuu maanantaisin 10-12, jolloin seurakunnan kerhotilaan saa tulla leikkimään. Tarjolla on kahvia, mehua ja keksejä.

Värikkäät maalatut kämmenet ympyrässä.

PERHEKERHO

Tiistaisin klo 10-12 . Ohjelmassa on alkuhetki, toimintaa (askartelua, muovailua ja väritystä yms.), voileipätarjoilu ja vapaata leikkiä. Kerran kuussa tarjotaan maittava lounas.

Perhekahvilaan ja perhekerhoon kaikki ovat tervetulleita eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.