Lapsille ja lapsiperheille

Hei! Seurakuntatalon takana on nyt rastirata, johon lasten kanssa voi käydä tutustumassa. Rasteja on 5 ja ne ovat merkitty punaisilla nauhoilla. Tehtävälapun toisella puolella on kysymys ja toisella vastaus sekä QR-koodi josta löytyy mukavaa materiaalia eli sovellutus kannattaa lisätä kännykkään jos se ei siellä vielä ole. Mukavia ulkoiluhetkiä . Laittakaa rasteilun jälkeen pääoven viereiseen postilaatikkoon lappunen yhteystietoineen, useamman radan käyneet palkitaan kivalla kesäkassilla, ratoja tulee siis lisää tässä keväällä.

______________________________________________

Tule mukaan iloiseen joukkoomme, jossa on turvallista tutustua ympärillä oleviin uusiin ihmisiin, toisiin lapsiin ja erilaisiin asioihin laulun ja leikin keinoin. Tutkitaan maailmaa yhdessä! Lapsille ja perheille suunnattu toiminta järjestetään Merimaskun seurakuntakodin kerhotiloissa.

Pieni lapsi leikkii lattialla puisella junalla.

PÄIVÄKERHO

Päiväkerhot ovat tauolla ainakin kevääseen asti vähäisen ilmoittautumisen vuoksi.

UUTTA TOIMINTAA!
Perhekahvila

kokoontuu maanantaisin 10-12, jolloin seurakunnan kerhotilaan saa tulla leikkimään. Tarjolla on kahvia, mehua ja keksejä.

Värikkäät maalatut kämmenet ympyrässä.

PERHEKERHO

Tiistaisin klo 10-12 . Ohjelmassa on alkuhetki, toimintaa (askartelua, muovailua ja väritystä yms.), voileipätarjoilu ja vapaata leikkiä. Kerran kuussa tarjotaan maittava lounas.

Perhekahvilaan ja perhekerhoon kaikki ovat tervetulleita eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Kuitenkin tämän hetkisten turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksen mukaan syyskuussa kerhomme kokoontuvat ulkoilun merkeissä.

PERHEPÄIVÄHOITAJAT

Kokoontumiset keksiviikkoisin klo 9-11.