Päätöksenteko

Kirkkoherra johtaa seurakuntaa yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa.

Merimaskun seurakunnassa päätösvaltaa käyttää seurakuntaneuvosto, jossa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan (8) muuta jäsentä. Puheenjohtajana toimii Merimaskun kirkkoherra.

Merimaskun seurakunta kuuluu Naantalin seurakuntayhtymään yhdessä Rymättylän ja Naantalin seurakuntien kanssa.

Mies pitää kädessään puheenjohtajan nuijaa kirkkolakikirjan päällä.

Seurakuntayhtymä huolehtii jäsenseurakuntien puolesta talous- ja palkkahallinnosta, kiinteistöhallinnosta, hautaustoimesta, yhteisestä viestinnästä ja ympäristötyöstä. Seurakuntayhtymän ylintä päätösvaltaa käyttää yhteinen kirkkovaltuusto, jossa Merimaskun seurakunnalla on neljä (4) jäsentä.

Merimaskun seurakuntaneuvosto kaudella 2015-2018

Puheenjohtaja Merimaskun kirkkoherra Markku Ahlstrand (virkavapaalla 18.6.2018-31.10.2018)

Puheenjohtaja 18.6.-31.10.2018 vs. kirkkoherra Piia Klemi

Jäsenet:
Reijo Ihalin, varapuheenjohtaja
Niina Ekqvist
Juha Haapakoski
Markus Helenius
Esa Laaksonen
Erkki Rantala
Matti Seulanto
Irmeli Vainio

Sihteerinä toimistosihteeri Jorma Laine

Merimaskun seurakunnan edustajat yhteisessä kirkkovaltuustossa kaudella 2015-2018

Juha Haapakoski
Markus Helenius
Reijo Ihalin
Irmeli Vainio

Yhteisen kirkkovaltuuston päätöksiin voit tutustua alla olevan linkin kautta.