Korona-ajan toimintaa 2021

Jumalanpalveluksiin Merimaskun kirkossa ei ole tarkkoja henkilömäärärajoituksia, mutta annetaan kaikille mahdollisuus turvavälien pitämiseen (n. 2 m), huolehditaan käsihygieniasta ja suositaan kasvomaskin käyttöä. Tulethan vain terveenä.

Aikuisten ja lasten kokoava toiminta on kesätauolla. Ilmoittelemme syksyn toiminnan alkamisesta elokuun aikana.

Seuraa kesän aikana ilmoitteluamme täällä netissä sekä paikallislehdissä. Pyydämme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä näissä jatkuvasti muuttuvissa oloissa.

___________________

Kirkkoherranvirasto: ota yhteyttä puhelimitse ma klo 15-17 ja ke klo 9-12, puh. 02 436 9654, myös p. 040 130 8303.

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot tästä linkistä.

Merimaskun seurakunta Facebookissa

Merimaskun seurakunnan jumalanpalveluksia voit katsoa myös seurakunnan YouTube-kanavalla.

Kirkon keskusteluapu on tukenasi valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi