Kasvomaski lumihangessa. Teksti Tämä ei ole ikuista, Jumalan rakkaus on.

Korona-ajan toimintaa 2021

Jumalanpalvelukset järjestetään toistaiseksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan Facebook-sivulle.

Kirkollisissa toimituksissa (kaste, vihkiminen, konfirmaatio ja hautajaiset) suurin sallittu osallistujamäärä on 6 henkilöä (tähän määrään eivät sisälly pappi, suntio ja kanttori).

• Hautajaisten sallittu maksimimäärä voidaan ylittää, jotta vainajan kaikkein läheisimmät ihmiset pääsevät mukaan. Osallistujamäärä tulee kuitenkin pyrkiä pitämään mahdollisimman pienenä.
  • Kaikille osallistujille suositellaan vahvasti maskin käyttöä. Lisäksi huolehdimme turvaväleistä ja käsihygieniasta. Vähänkään oireisena ei pidä osallistua toimituksiin.
  • Tarkempia tietoja kirkollisista toimituksista kirkkoherranvirastosta (yhteystiedot tässä alla).

Kaikki kokoava toimintamme on tauolla 28.3.2021 asti.

Pyydämme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä näissä jatkuvasti muuttuvissa oloissa.

___________________

Kirkkoherranvirasto: ota yhteyttä puhelimitse ma klo 15-17 ja ke klo 9-12, puh. 02 436 9654, myös p. 040 130 8303.

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot tästä linkistä.

Merimaskun seurakunta Facebookissa

Merimaskun seurakunnan jumalanpalveluksia voit katsoa myös seurakunnan YouTube-kanavalla.

Kirkon keskusteluapu on tukenasi valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi