Korona-ajan toimintaa 2021

Seurakunnan toimintaan ei ole henkilömäärärajoituksia eikä lähikontakteja tarvitse AVI:n kehotuksesta enää välttää. Huolehditaan kuitenkin edelleen käsihygieniasta ja suositaan kasvomaskin käyttöä. Tulethan vain terveenä.

Aikuisten ja lasten kokoava toiminta jatkuu syksyn alkaessa. Seuraa ilmoitteluamme täällä netissä sekä paikallislehdissä.

___________________

Kirkkoherranvirasto: ota yhteyttä puhelimitse ma klo 15-17 ja ke klo 9-12, puh. 02 436 9654 tai sähköpostilla merimaskun.seurakunta@evl.fi

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot tästä linkistä.

Merimaskun seurakunta Facebookissa

Merimaskun seurakunnan jumalanpalveluksia voit katsoa myös seurakunnan YouTube-kanavalla.

Kirkon keskusteluapu on tukenasi valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi