Kasvomaski lumihangessa. Teksti Tämä ei ole ikuista, Jumalan rakkaus on.

Korona-ajan toimintaa 2021

Seurakunta ei ole kiinni, vaan olemme tukenasi ja toimimme mm. Facebookissa. Jos nykyinen maailmantila ahdistaa, ole yhteydessä seurakunnan työntekijöihin matalalla kynnyksellä. Olemme täällä sinua varten, joten ota yhteyttä!

6 henkilön kokoontumisrajoitus voimassa 14.5. asti. Koskee kertaluonteisia tapahtumia ja yleisötilaisuuksia.

Jumalanpalvelukset järjestetään toistaiseksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan Facebook-sivulle.

Kirkollisissa toimituksissa (kaste, vihkiminen, konfirmaatio ja hautajaiset) suurin sallittu osallistujamäärä on 6 henkilöä 14.5. asti (tähän määrään eivät sisälly pappi, suntio ja kanttori).

• Hautajaisten sallittu maksimimäärä voidaan ylittää, jotta vainajan kaikkein läheisimmät ihmiset pääsevät mukaan. Osallistujamäärä tulee kuitenkin pyrkiä pitämään mahdollisimman pienenä.
  • Kaikille osallistujille suositellaan vahvasti maskin käyttöä. Lisäksi huolehdimme turvaväleistä ja käsihygieniasta. Vähänkään oireisena ei pidä osallistua toimituksiin.
  • Tarkempia tietoja kirkollisista toimituksista kirkkoherranvirastosta (yhteystiedot tässä alla).

Kaikki kokoava toimintamme on tauolla toistaiseksi.

Pyydämme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä näissä jatkuvasti muuttuvissa oloissa.

___________________

Kirkkoherranvirasto: ota yhteyttä puhelimitse ma klo 15-17 ja ke klo 9-12, puh. 02 436 9654, myös p. 040 130 8303.

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot tästä linkistä.

Merimaskun seurakunta Facebookissa

Merimaskun seurakunnan jumalanpalveluksia voit katsoa myös seurakunnan YouTube-kanavalla.

Kirkon keskusteluapu on tukenasi valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi