Rippikoululaisille

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran

Rippikoulu on evankelisluterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Voit käydä rippikoulun ryhmässä tai yksityisesti, leiri-, päivä- tai iltarippikoulussa. Jos pidät liikunnasta, voit mennä liikuntapainotteiseen rippikouluun tai vaikkapa vaellusriparille. Vaikka rippikouluja on monenlaisia, voidaan rippikoulu aina tiivistää kolmeen sanaan: elämä, usko ja rukous.

Merimaskun seurakunnan rippikoulu 2018

Tästä voit lukea yleistä tietoa Merimaskun rippikoulusta

Ilmoittautuminen tällä lomakkeella joko ke 18.10. klo 18 tilaisuudessa seurakuntakodilla tai skannattuna sähköpostiin: merimaskun.seurakunta@evl.fi  myös perinteistä tapaa voi kokeilla lähettämällä täytetty lomake osoitteeseen: Merimaskun seurakunta/Rippikoulu Kukolaistentie 36  21160 Merimasku

Lisätietoja kirkkoherra Markku ja diakoni Katja.

Ei ihan viimevuotinen rippikuva

Rippikoulu on tänäkin vuonna kolmijaksoinen:

A syksyjakso: Ke 18.10. klo 18-19
B talvi-/kevätjakso:
oppitunnit : ke 31.1.2018 klo 18-19.30, viikonloppuopetus: la 24.3.klo 10-14
ja su 25.3. klo 9-12
C kesällä kesäkuussa: ma 18.6. ja 19.6. päiväkoulua 2 päivää srk-kodilla klo 10-14,
ma 25.- pe 29.6.2018 kesän leirijakso Soiniemen leirikeskuksessa

Rippikoulu päättyy konfirmaatioon

Konfirmaatioharjoitus 7.7. klo 10-12 ja Konfirmaatio su 8.7.2018 klo 10 Merimaskun kirkossa.

Rippikoulu huipentuu kirkossa pidettävään konfirmaatioon, jossa riparilaiset yhdessä pääsevät ensimmäisen kerran ehtoolliselle. Lue lisää konfirmaatiosta ja rippijuhlien järjestämisestä.